Nieuws

Administrator  /  25 april 2020 10:37  /  Reageer

Het bericht van de KNVB dat SC Cambuur, ondanks de huidige eerste plaats op de ranglijst en haar geweldige sportieve prestaties, dit seizoen niet promoveert naar de Eredivisie kwam als een mokerslag aan. Er is hier duidelijk sprake van willekeur en ondoorzichtig beleid van de KNVB. Dit weekend hebben we als club en supporters de tijd om even onze emoties een plek te geven en na te denken over welke, mogelijk juridische, stappen er mogelijk zijn om de dwaalgang van de KNVB recht te zetten. Zodra er meer bekend is welke stappen de BVO gaat nemen, zal er een plan worden gemaakt waarbij de hulp van onze supporters wellicht cruciaal is. De Kern van Cambuur zegt de BVO al haar hulp toe om ervoor te zorgen dat onze club haar meer dan verdiende promotie naar de Eredivisie krijgt. Alle hulp vanuit de achterban is welkom. Samen zijn we SC Cambuur. To be continued..

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht
Tags:

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »