Nieuws

Administrator  /  30 april 2020 15:00  /  Reageer

Vrijdag en zaterdag: autosticker drive-in om de club te steunen!

Niks is vervelender dan als je club onrecht wordt aangedaan en je machteloos moet toe kijken. Daar moeten we dus wat aan doen. Zoals we in een eerder bericht al hebben aangegeven, gaan we nu van start met een geweldige actie om onze club te ondersteunen. Na intensief overleg met de BVO en supportersvereniging Cambuur Culture zijn we tot de volgende actie gekomen Om de club te helpen bij de strijd voor rechtvaardigheid gaan we daarom iets unieks doen: een heuse autosticker drive-in!

Hoe het werkt? Heel simpel: aanstaande vrijdag (1 mei) en zaterdag (2 mei) ben je tussen 13.00 en 19.00 uur welkom in het Cambuur Stadion en kun je via de ingang achter de Noord-tribune het parkeerterrein op rijden met je auto. Op aanwijzing rij je het stadion in en krijgt dan ter hoogte van de spelerstunnel helemaal gratis de ‘Cambuur Komt Eraan!’ sticker van sponsor Haan Reclamewerk op je auto geplakt en kunt daarna vrijwillig een donatie doen. Deze bijdrage gaat volledig naar de juridische procedure van onze club. Via het kassaplein kun je dan het stadion weer verlaten.

Let op: in verband met corona zijn er een aantal maatregelen van kracht:
- Het is alleen toegestaan om in de auto te komen (dus niet lopend of in andere voertuigen)
- Er mogen maximaal 2 mensen in 1 auto zitten
- Blijf in de auto zitten en ga ook niet uit het raam hangen
- Na afloop verzoeken we iedereen om direct huiswaarts te keren om de doorstroming te bevorderen
- Om er voor te zorgen dat niet iedereen tegelijk komt is de vrijdag voorbehouden aan iedereen wiens achter met de letter A t/m M begint en zaterdag N t/m Z
- Uiteraard houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar

Online doneren
Heb je geen auto of wil je geen sticker, maar wel SC Cambuur bijstaan in de strijd voor rechtvaardigheid? Dan kan dat natuurlijk ook. Donaties zijn welkom op rekeningnummer NL37INGB0001300512 ten name van ‘Cambuur komt eraan’. Het is ook mogelijk om via een betaalverzoek een donatie te doen. Een bijzonder woord van dank vanuit de Kern van Cambuur gaat naar notaris A.B. Volders uit Leeuwarden, die zich belangeloos  inzet om de gehele procedure en financiële afhandeling juridisch goed te laten verlopen.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar Rinze de Vries die met zijn campgane al ruim €650 heeft opgehaald! Deze campagne is inmiddels beëindigd β€‹en gaat volledig op in deze actie.

Donatie 10 euro: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=5VS2BJ1h9LHccYaEXg3oAWYomXUjlft7
Donatie: 25 euro: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=XxEsMvwnnz4DY3m4g31fKWptV4A1ZScn
Donatie 50 euro: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=7dFuLbUdiR7VZmIYcZnaMjHrqw2mtiqx
Donatie 100 euro: 
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=XC6UoeXbZDo5l9QAcbN7RPJa40TPw0oM

We blijven strijden met z’n allen voor een rechtvaardige oplossing die recht doet aan de sportieve prestaties van dit seizoen. Hierbij is elk bijdrage meer dan welkom en we zijn enorm dankbaar voor de massale steun die we als club mogen ontvangen. 

We begrijpen dat gezien de huidige omstadigheden niet iedereen (meer) in de gelegenheid is om geld te doneren en daarvoor hebben we vanzelfsprekend alle begrip. Je helpt de club sowieso door dit bericht te delen en te steunen.

Hoe dan ook, wanneer dan ook: Cambuur Komt Eraan!

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »