Nieuws

Administrator  /  28 augustus 2020 08:00  /  Reageer

 


 

Beste supporters,

We mogen weer!

Na alle stille maanden gaan we eindelijk van start. Op het veld gaat het weer om de punten en supporters mogen inmiddels naar het stadion, ook al gaat het nu nog om kleine aantallen. Doordat de club de bijbehorende maatregelen zoals beschreven in het ‘Protocol Betaald Voetbal’ van de KNVB en het RIVM nauwkeurig overal heeft doorgevoerd, is het stadion veilig en verantwoord te bezoeken. Dat is met alle oefenwedstrijden al een maand lang bewezen. Soms is het lastig om je aan al deze nieuwe regels te houden, maar onzorgvuldig omgaan met de maatregelen kan nadelige gevolgen hebben voor het bezoeken van wedstrijden in de nabije toekomst. Nadelig voor ons allemaal, want voetbal speel je natuurlijk het liefst voor zoveel mogelijk supporters.

Naar voetbal gaan is een sociaal gebeuren, je vrienden zien of die onbekende die al tig jaar naast je staat. Het ‘Avondje Cambuur’ zal voorlopig helaas niet als vanouds zijn. Dat dit een wedstrijdbezoek minder leuk maakt spreekt voor zich. Dat het niet toegestaan is om te gaan staan, zingen, of juichen tijdens de wedstrijd bestaat eigenlijk niet, maar we zullen er wel het beste van moeten maken. Als voetbalsupporter hebben we met meer regeltjes dan waar ook in de maatschappij te maken. Heel soms terecht, maar vaak volkomen overbodig. Belangrijk is dat je om je eigen gezondheid denkt en dat we de club niet in diskrediet brengen.

’t Hertje zal in ieder geval deze wedstrijd nog gesloten zijn. We zijn aan het bekijken of we thuis tegen Go Ahead wel open kunnen in een speciale setting, maar dat hangt mede af van de wedstrijd van morgenavond. Naderende info hierover volgt.
Ons KVC Sfeerteam zal zoals gebruikelijk de spandoeken wel weer ophangen in het stadion waaronder een aantal nieuwe.
Onze vrijwilligers in de kiosken staan in ieder geval -ook dit seizoen- weer voor je klaar en binnenkort verschijnt er weer een 'Nieuwsflits'.

Belangrijkste voor nu is natuurlijk dat de mannen in het geel en blauw de punten gaan pakken en om te beginnen morgenavond tegen NEC.

Of je nu in de kroeg, thuis voor de buis of in het stadion zit: we wensen iedereen alvast een fijne Matchday! Proost!

 

 

 

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »