Nieuws

Administrator  /  28 juni 2021 10:04  /  Reageer

De Kern van Cambuur is als stichting sinds jaar en dag ook de Supportersvereniging die uitbater is van het Supportershome ’t Hertje. Na ruim een jaar waarin, door alle coronamaatregelen, ons mooie home niet open mocht kon zijn ziet het er naar uit dat we in het nieuwe seizoen als vanouds voor en na de wedstrijden weer in ons home terecht kunnen.

Voor de bardienst en achter de kassa zijn we op zoek naar vrijwilligers om het team te versterken, want naast dat we eindelijk weer open mogen verwachten we ook door de promotie de nodige extra toeloop van supporters.

Wat zoeken en verwachten we:

  • Minimaal 18 jaar i.v.m. alcohol uitgifte;
  • Service gericht met een lach en stress bestendig;
  • Kunnen werken in teamverband;
  • Beschikbaar rond de thuiswedstrijden van SC Cambuur.

 

Wat zetten wij daar tegenover:

  • Een nader af te stemmen netto vrijwilligers vergoeding;
  • Deels kunnen bijwonen van de wedstrijden;
  • Medewerkers avond(en).

Interesse in deze werkzaamheden:

Stuur een mailtje naar info@kernvancambuur.nl t.a.v. Carla van Slooten. Met daarin kort je motivatie, of je ook al lid bent van de Kern van Cambuur en eventuele ervaring in de horeca (is niet noodzakelijk).

 

 

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »