Sfeerteam KVC

Sfeerteam KVC

Sfeerteam KVC zorgt voor sfeeracties en draagt in het algeheel bij aan het fanatieke en dus sfeer rondom de wedstrijden van SC Cambuur.  Opgericht medio 2015 en gekomen in plaats van Ultras Leovardia wat in 2003 door een aantal andere fanatieke Cambuursupporters is opgericht die sfeeracties wilden uitvoeren.

In totaal zorgt de Kern van Cambuur dus al met al inmiddels 17 jaar lang diverse sfeer-/tifoacties bij thuiswedstrijden in ons eigen Cambuurstadion. 

Sfeerteam KVC maakt span,- en publieksdoeken 'ambachtelijk', dus met de hand met druppels bier en zweet. Hier is heel veel tijd mee gemoeid. Daarnaast hangen we iedere thuiswedstrijd (bijna) alle spandoeken op in het stadion. Ook ben je vast bekend met de kaos,- en zwaaivlaggen die (bijna) iedere wedstrijd te zien zijn. 

De sfeeracties zijn supportersvriendelijk en gebonden aan bepaalde veiligheidseisen, van de club en de KNVB, wij willen immers niet dat onze club een onnodige boete oploopt.

Bekende acties van ons zijn 'The Legens', "Back once again withe the ill behavior' en 'Cambuur to the bone' met bijbehorende vuurwershows. 

Sfeeracties kosten naast veel tijd ook veel geld.
U kunt een donatie doen op IBAN NL37INGB0001300512 t.n.v. SCS Kern van Cambuur o.v.v. Sfeeracties KVC. 


Geel-blauwe groet!

Sfeerteam KVC

(foto's: eigen foto's en www.dijksfotografie.com)

Lijkt het je leuk om ons te helpen? We komen altijd handen en voeten te kort! Contact kan via deze site of haak even aan in het stadion of Hertje.

 

Facebook »